Found Poetry / Ceea ce distrugem si celebram in acelasi timp / Salonul de Proiecte


Found Poetry este un proiect expus la Salonul de Proiecte in cadrul expozitiei "Ceea ce distrugem si celebram in acelasi timp".

Tevile care se gasesc peste tot in Romania la marginea drumurilor sau printre blocuri, au diverse intrebuintari, majoritatea fiind inca functionale. Pot servi drept bare pentru jocurile copiilor sau pentru batutul covoarelor, pot face parte din instalatii de gaze, se pot lega fire de ele pentru a se usca hainele sau pur si simplu pot sta pe marginea drumurilor, asteptand sa fie folosite pentru instalatii. Intreaga societate romaneasca poate fi privita prin intermediul lor.

Daca body-ul unui aparat foto este atasat la unul dintre capetele unei tevi, iar celalalt este acoperit, lasand lumina sa treaca doar printr-un mic orificiu, teava devine un obiectiv foto. Astfel, imaginea este deja incadrata, fotograful neputand sa intervina asupra ei. Forma imaginii este una mai putin conventionala, principiul intreptandu-se catre o zona diferita de cea a imaginii artificiale prezentata in societatea de consum drept standard al frumusetii.

http://salonuldeproiecte.ro/?page_id=907